КК: Чилеанци на испиту - како зауставити Роналда?!

"Сви знамо да је Кристијано невјероватан играч, веома је опасан и сам може одлучити утакмицу. Имао је сјајну и напорну сезону, али и даље игра у истој у форми", рекао чилеански репрезентативац Марсело Дијаз.

Фудбал 28.06.2017 | 18:30
КК: Чилеанци на испиту - како зауставити Роналда?!
Фудбалске репрезентације Португала и Чилеа вечерас ће се састати у полуфиналу Купа конфедерација. Сусрет ће се играти на стадиону у Казану, а Чилеанци истичу да до тријумфа могу само ако кристијана Роналда, прву португалску звијезду, буду држали даље од лопте.

У групној фази Купа конфедерација Роналдо је постигао два гола и најзаслужнији је што је Португал убједљиво стигао до полуфинала.

"Сви знамо да је Роналдо невјероватан играч, веома је опасан и сам може одлучити утакмицу. Имао је сјајну и напорну сезону, али и даље игра у истој у форми. Кључна ствар биће да га покушамо држати што даље од лопте, односно да га спријечимо да прими лопту и постигне гол", казао је Марсело Дијаз, везни фудбалер Чилеа.

С друге стране португалски селектор има малих проблема са повредама играча. Међу њима је и Бернардо Силва, који је недавно из Монака прешао у Манчестер сити. Но, Фернандо Сантош нада се да ће млади фудбалер, ипак, бити спреман за вечерашњи дуел.

"Пред утакмицу ћемо одлучити хоће ли Силва играти или не. Добро је реаговао на повреду, па ћемо видјети хоће ли бити спреман да заигра од почетак", казао је Сантош.

У саставу Португала сигурно неће бити повријеђеног Рафаела Гереира и суспендованог Пепеа.

Утакмица Португал - Чиле играће се вечерас у Казану са почетком у 20 часова. У другом полуфиналу сутра ће у Сочију снаге одмјерити Њемачка и Мексико.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар