Званично: Торино довео озбиљног голмана!

Вања Милинковић Савић ће имати жестоку конкуренцију за место међу стативама Бикова.

Фудбал 28.06.2017 | 16:15
Званично: Торино довео озбиљног голмана!
Као што се најављивало, Торино је довео велико појачање на гол-линији. Италијански клуб је данас и званично представио Салватореа Сиригуа као нову аквизицију. Он је дошао као слободан играч.

Претходно је италијански гоилман раскинуо уговор са Пари Сен Жерменом који га је претходне сезоне слао на позајмице у Севиљу и Осасуну. Француска и Шпанија му нису биле срећне дестинације и некадашњи голман Палерма и повремени репрезентативац Азура се вратио у домовину.

Торино је овог лета остао без двојице голмана пошто је позајмица истекла Џоу Харту, а уговор Данијелеу Паделију. Сиригуа чека конкуренција у виду младог српског репрезентативца Вање Милинковића Савића који је капарисан још у јануару, а Ториновим тренинзима се прикључио у марту. Процена италијанских медија је да ће Сиригу бити стартер, а да ће Србин уз њега стицати искуство и добијати шансу у куп утакмицама.

У Торину су презадовољни довођењем Сиригуа.

„Славаторе има 30 година и у најбољим је годинама за голмана. Пресрећни смо што смо га довели јер је био наш први избор. Са Пари Сен Жерменом је освајао трофеје, био најбољи голман у лиги, бранио у Лиги шампиона и доноси нам огромно искуство“, рекао је Торинов председник Урбано Каиро. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар