Због Гвардиоле одбио Челсијеве силне милионе!

Поштен гест Данија Алвеса који би мало ко направио у модерном фудбалу.

Фудбал 28.06.2017 | 20:00
Због Гвардиоле одбио Челсијеве силне милионе!
Невероватно занимљива прича стигла је из Бразила. Локални медији преносе да је један од најбољих бразилских фудбалера Дани Алвес (34) на своју штету одбио уносну понуду Челсија, како би испоштовао свог некадашњег тренера Пепа Гвардиолу.

Подсетимо, сјајни офанзивни десни бек недавно је раскинуо уговор са Јувентусом после годину дана како би се придружио некадашњем учитељу из редова Барселоне у Манчестер Ситију, али се у цео трансфер умешао Челси. Плавци су пожелели да десну страну освеже управо Алвесом који је имао сјајну сезону у Серији А и Лиги шампиона са Старом дамом, па су му послали конкретну понуду са надом да ће је овај прихватити.

А она је гласила - 7.000.000 евра за годину дана и стандардно место у тиму.

Ипак, ни та понуда није била довољна да спречи Алвеса да поново сарађује са Гвардиолом. Иако је понуда Грађана знатно нижа, око 5.000.000 евра по сезони, Бразилац је фино одјавио Плавце рекавши да је већ пружио руку Пепу и да није поштено да га изради.

Свакако коректан потез бразилског ветерана и сјајна лекција из оданости која треба да послужи многим млађим генерацијама као пример како се треба понашати.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар