Након инцидента, умро у марици

На техно-забави која је протекле ноћи одржана на зеничком излетишту Сметови, дошло је до инцидента у којем је непознати мушкарац преминуо након нарушавања јавног реда и мира.

Босна и Херцеговина 26.06.2017 | 13:09
Након инцидента, умро у марици
Према ријечима Алдине Ахмић, портпарола Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона, мушкарац се синоћ супротстављао полицијским службеницима приликом хапшења, а нанио је и оштећења возилу хитне медицинске помоћи.

Због изазивања инцидента, полицајци су га затим привели у марицу. Међутим, на путу до Полицијске станице Црквице, мушкарац је изгубио свијест и преминуо.

Ахмићева открива да је мушкарац чији идентитет још није потврђен преминуо највјероватније због посљедица конзумирања психоактивних супстанци.

"По налогу тужиоца тијело преминулог је превезено у просектуру Кантоналне болнице Зеница, гдје ће бити извршена обдукција, да би био утврђен узрок смрти", наводи се из МУП-а ЗДК.

Полиција обавља увиђај на мјесту инцидента.

Извор: Клиx.ба

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Равни Табани

26.06.2017 12:12

Оклизнуо се и ударио главом од пендрек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поповиц

26.06.2017 12:27

КАКВА ПОЛИЦИЈА? ПРВО УБИЈУ ЧОВЈЕКА ОД БАТИНА ПА ОБАВЉАЈУ ПРЕГЛЕДЕ ТОЈЕСТ ОБДУКЦИЈУ. И УВИЈЕК НАЛАЗ У ЊИХОВУ КОРИСТ. сигурно је тако незреба нико да каже да није било.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сс

26.06.2017 16:01

"наса" неспособна и необразована полиција поцевси од министра па до позорника је ту само када некога треба да новцано санкционису. А едукација, помоц.... те ријеци не постоје у њиховом ријецнику. Ако је вец био под дејством дроге зар није било логицно одвести га у болницу или неуропсихијатрију, прузити помоц па када додје себи санкционисати. Али не они њега у притвор "све по ПС".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаско

26.06.2017 17:45

Ако је умро од батинања то се не мозе сакрити и ако ја мислим да су му се помјесале брзине. Натанко је свакаквих деривата.

Name

Гдје зивите ви

27.06.2017 07:24

Ако си добто процитао вијест, а ниси, наведено је да је наркоман полупао возило хитне помоци! Људи ... каквих све хулигана је изродила ова наса демократија.. ал сви сте паметни док не дирну у васу дјецу, онда је опет крива полиција!!! Изадји у три сата иза поноци па погледај каква нам је омладина и ста ради, како се понаса!!!