Огласио се Боаћијев менаџер и узнемирио Делије!

„Ричмонд је слободан играч, гледамо најбољу опцију за њега“, рекао за медије у Гани Оливер Артур.

Фудбал 25.06.2017 | 19:30
Огласио се Боаћијев менаџер и узнемирио Делије!
Договор је, наводно, постигнут, али најбољи стрелац Црвене звезде у прошлој сезониРичмонд Боаћи није још парафирао уговор са Црвеном звездом. А судећи по речима његовог агента велико је питање да ли ће то и учинити.

Он је за медије у Гани поручио да је његов клијент имао импресивну сезону у Црвеној звезди и да сада као слободан играч, због банкрота Латине, може да бира озбиљне опције. Истина, менаџер Оливер Артур није одбацио могућност да Боаћи и у наредне сезоне носити дрес Црвене звезде.

Како било навијачи Звезде ће бити на жеравици док Боаћи не потпише.

„Желимо да Боаћи изабере најбољу опцију, уверен сам да ћемо да направимо велики посао у летњем прелазном року. Када је добио позив Црвене звезде Боаћи је рекао да не жели да иде тамо. Међутим, ја сам га убедио да у том клубу може да покаже свима да је способан да добро игра. Тако је и било“, рекао је менаџер снажног нападача Оливер Артур.

После банкрота Латине Боаћијева 18-месечна позајмица у Црвеној звезди је постала неважећа. Ипак, стрелац 16 голова у пролећној полусезони се прикључио екипи српског вицешампиона на припремама на Златибору. Био је то мали сигнал да ће остати у Црвеној звезди. Међутим, још није парафирао уговор. Ипак добра ствар је што је Боаћи свестан да је у Београду рехабилитовао каријеру. То је недвосмислено потврдио и његов агент.

„Боаћија је узнемирило што су сви причали о њему чим се појавио. Добио је позив Јувентуса као врло млад играч. Испоставило се да је то мало успорило“, рекао је за медије у Гани Оливер Артур.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар