Руиз иде у Турску, Звезди 600.000?

Црвено-бијели могли би солидно да зараде на играчу који није испунио очекивања, али који и даље има репутацију у Турској.

Фудбал 23.06.2017 | 15:15
Руиз иде у Турску, Звезди 600.000?
Љета 2016. Џон Руиз је потписао трогодишњи уговор са Црвеном звездом, али како ствари стоје, крилни фудбалер из Костарике неће се толико дуго задржати у Србији.

Док се он са саиграчима припрема на Златибору за почетак предстојеће сезоне, Београдом се пронијела информација да су два турска клуба - Карабук и Коња - заинтересовани за Руиза и да би Црвена звезда његовим трансфером могла да инкасира 600.000 евра.

Имајући у виду да Руиз није играо посљедњих неколико утакмица прошле сезоне, заправо ниједну од одласка Миодрага Божовића са клупе, као и да не дјелује да је у првом плану тренера Владана Милојевића током златиборских припрема, требало би очекивати да црвено-бијели дају позитиван одговор Турцима.

Остаје само да видимо којим...

Одлазак 23-годишњег Костариканца могао би да отвори врата ангажовању још једног странца (јер се очекује и да Доналд и(ли) Ле Талек до краја прелазног рока напусте клуб).

Уколико руководство одлучи да, ипак, не троши новац, требало би очекивати шансу за Владимира Јововића, репрезентативца Црне Горе, који је претходних сезона био позајмљиван ОФК Београду, Напретку и Спартаку.

Он би се за мјесто на лијевом крилу онда борио са Луком Аџићем, али је могуће и да у случају довођења још једног нападача за ту позицију конкурише Рикардињо.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар