Јарић оставио Соњу после Лукасових пријетњи!

Марко Јарић је већ неколико дана у Србији, а Аца Лукас је отпутовао у Турску, где летује Соња с њиховом ћерком Викторијом.

Забава 22.06.2017 | 08:51
Јарић оставио Соњу после Лукасових пријетњи!
Као бомба у медијима је одјекнула вест да је Соња Вуксановић варала Ацу Лукаса протеклих месеци са Марком Јарићем. Фолкер је сазнао за аферу супруге, побеснео и након тога слао претеће поруке кошаркашу. Јарић је, како сазнајемо, одлучио да стави тачку на вишемесечну романсу јер није желео даље проблеме и наслове у медијима.

- Јарић је одувек пазио да приватни живот не експонира претерано у јавности. Током брака са Адријаном Лимом био је принуђен да готово цео свет зна сваки њихов корак, али већ дуго не жели да коментарише наводе са ким је у вези. Поготово му није ишло у прилог то што је Соња удата жена и није желео да се замера Лукасу, који му је чак припретио и да ће га поломити ако настави да се виђа са њом - завршава наш извор.

Марко и Соња су се растали коректно и није било тешких речи. Кошаркаш је допутовао у Србију, где самује.

- Током викенда био је на сплаву, где је у сепареу уживао у друштву неколико лепотица, а познато је да је слаб на манекенке. Ипак, са сплава је изашао сам и одвезао се право кући - каже наш извор.

Причу потврђују и фотографије које је папарацо „Блица” усликао у уторак увече. Наиме, Јарић се предвече довезао у један београдски хотел и на тераси хотела вечерао с пријатељем.

- Јарић је око 20 часова стигао у хотел и одмах се сместио на терасу, а убрзо је стигао и пријатељ. Нису желели да привлаче пажњу, те су уз вечеру тихо разговарали. Кошаркаш није скидао осмех са лица и чинило се да је све бриге и проблеме решио. Смејали су се шалама, вечерали, а потом је кошаркаш отишао у затамњеном џипу - каже наш извор који се затекао на лицу места.

За то време Соња и Аца су у Турској, одакле ће се данас вратити у Србију јер Аца вечерас има наступ на једном београдском сплаву. Пар је тамо дуго разговарао и одмарао се, те су на све начине покушавали да спасу брак. Дошли су до договора да ће сачекати да се смире страсти и да се фолкер одљути како би једно другом поново пружили шансу.

- Ипак, пошто се ситуација из дана у дан мења, није искључено да ће Аца поново побеснети због нечега. Засад је схватио да се Соња покајала и да би било добро да пруже шансу браку - завршава извор близак породици Вуксановић.

Подсећања ради, ово није први пут да Соња и Лукас имају проблеме у браку. И пре две године су медији писали о томе да је њихов брак у кризи и да су пред разводом, али се пар ипак помирио и наставио заједнички живот.

Марко Јарић послао је деманти поводом писања медија о његовој вези са Соњом Вуксановић:

- Нетачни су наводи да су Марко Јарић и Соња Вуксановић већ месецима у тајној вези, те да је Марко Јарић разлог наводног развода Аце Лукаса и Соње Вуксановић. Још једном се на сензационалистички начин покушавају ширити неистине и обмањује се јавност непровереним информацијама које за циљ немају ништа друго до повећање тиража тих новина, не марећи притом за повреде личности и угледа појединца (у овом случају конкретно нашег признатог спортисте Марка Јарића).

Марко Јарић није у вези са Соњом Вуксановић, те је свака информација и инсинуација у том смеру апсолутна неистина. Марко Јарић овим путем још једном апелује да се престане са системским урушавањем његовог интегритета, приватности и угледа. У Београд је допутовао пре само неколико дана заједно са ћеркама и уместо да време проводи у миру са својом породицом, приморан је да одговара на бруталне неистине. Овим демантијем Марко Јарић жели да стане на пут константном помињању његовом имена које се доводи у везу са нечасним и неморалним понашањем, што му је веома битно као оцу малолетне деце и професионалном спортисти који служи као узор младима.
 
Блиц
фото:интернет

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Таман

22.06.2017 08:05

Јаро је се оцесао пар пута од Соњу и доста, сада у нове радне побједе :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

АУУУУ

22.06.2017 09:10

КОМЕ МОЗЕ ПРИЈЕТИТИ ОВАЈ ДЕБИЛ ОД НАРКОМАНА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

о, он мозе бити гадан

22.06.2017 09:52

Он у вецини зна само оне из његовог круга. Јариц је науцио да походи вец оцесане зене. Фора је посјетити неку којој си први или други мозда треци. Јарицеве хануме су као јавне гаразе.

Name

тета

22.06.2017 09:32

А то су приче диже себи цијену.

ОДГОВОРИТЕ