Волф: Розберг је злобан! Нико: Добио сам своју битку!

Нико Розберг одбацио је тврдње директора Мерцедеса Тотоа Волфа да је он био кривац и "злобан" када се његов однос са м колегом Луисом Хамилтоном погоршавао.

Остали спортови 25.06.2017 | 08:30
Волф: Розберг је злобан! Нико: Добио сам своју битку!
Розберг је прошле сезоне после велике борбе са Хамилтоном освојио шампионску титулу.

Њих двојица су се током поледње три сезоне често сукобљавали, на стази и ван ње. Розберг је неколико дана после завршетка прошле сезоне објавио да је завршио каријеру.

Розберг и Хамилтон су пријатељи из детињства, али су покварили однос после жестоких борби за титулу. Британски медији навели су да је Хамилтон запретио да ће напустити Мерцедес само два дана пошто су се он и Розберг сударили на трци у Шпанији, у мају.

Упитан ко је био главни разлог такве ситуације медју возачима, Волф је за Дејли Мејл одговорио: "Онај ко више није у тиму. Онај злобни. Нико је покушавао да користи сва оружја. То су биле психолошке игре које је играо како би дестабилизовао противника".

"Сваке године је било нешто што је имало велики утицај на њихов однос. Када сте на високом нивоу као спортиста, сигурно је да сте осетљиви. Обојица су, и то је на њих утицало", додао је Волф.

Розберг је одбацио Волфове тврдње.

"То поглавље је за мене затворено. Смешно је јер то не утиче на мене. Ја сам добио своју битку. Надам се да ћемо једног дана моћи заједно да се смејемо свему томе",рекао је Розберг.

Розберга је у тиму заменио Валтери Ботас, британски медији наводе да је у Мерцедесу сада "мирнија и пријатељскија" атмосфера, а сам Хамилтон је рекао да му је Финац бољи колега од Немца.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар