И у Минхену пишу саопштења: О Роберту и пријетња!

Баварски гигант у последње време све више "штанца" саопштења. Након што су се огласили око Кристијана Роналда, сада званично говорили и о Роберту Левандовском.

Фудбал 23.06.2017 | 08:00
И у Минхену пишу саопштења: О Роберту и пријетња!
Бајерн је постао званичан: ту је саопштење и претња.

Баварски гигант одлучио је да се огласи другим саопштењем на свом сајту у веома кратком периоду, и тако бар у нечему подсетио на највеће српске клубове, па је ове среде из Минхена поручено да Роберт Левандовски има важећи уговор са клубом и да нема понуда за њега.

"Бајерн не размишља о продаји Левандовског. Нема преговора са другим клубовима и неће их бити", пишу Немци и прете: "Уколико други клуб покуша да преговара са нашим играчем, који има уговор до 2021. године, онда ризикује казну ФИФА".

Све дилеме отклањају и реченицом: "Имамо гаранције ни да његов агент није преговарао".

Јасно је да Бајерн никако не размишља о продаји свог најбољег стрелца, али да ли се ту нешто пита и незадовољни Роберт Левандовски који је наводно на мети Челсија и Јунајтеда?

Пољак се претходно пожалио медијима у својој земљи, током репрезентативне паузе, рекавши да је пре свега незадовољан начином на који су се његови саиграчи потрудили да он заврши као најбољи стрелац Бундес лиге, након што му је "побегло" то признање и отишло у руке Обамејанга.

Помало "смешан" разлог за напустити једна од највећих клубова света, али било је и смешнији.

Такође, Бајерн се претходно огласио саопштењем у коме је званично објаснио да упркос писању медија они нису заинтересовани за Кристијана Роналда и да никада нису, нити ће, преговарати са њим без дозволе Реал Мадрида.

Озбиљност на нивоу, или претеривање?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар