Навијачима Челсија "није добро": Долази Лева?!

Роберт Левандовски близу је одласка у Енглеску, а поред Челсија у причи је и Манчестер јунајтед.

Фудбал 22.06.2017 | 21:00
Навијачима Челсија "није добро": Долази Лева?!
Менаџер Челсија Антонио Конте "одјавио" је Дијега Кошту смс поруком и имао сасвим довољно разлога да то уради, ако је ово тачно:

"Први стрелац Бајерна Роберт Левандовски незадовољан је у минхенском клубу и љут на тренера Карла Анћелотија због чега би могао да оде овог лета".

Менаџер пољског фудбалера Мајк Бартел истакао је да је Левандовски разочаран што екипа није више радила за њега у трци за најбољег голгетера немачке Бундеслиге, у којој је победио нападач Борусије из Дортмунда Пјер-Емерик Обамејанг за само један гол испред Бајернове звезде.

"Роберт ми је рекао да нема подршку и да Анћелоти није позвао тим да му помогне на листи стрелаца. Разочаран је, никад га таквог нисам видео", рекао је Бартел за немачки Кикер.

Пре менаџера и сам Левандовски је за медије у домовини признао да је веома љут, што је одмах пробудило интересовање клубова са Острва.

Челси види Левандовског као замену за Дијега Кошту, који је на излазним вратима, док је Манчестер јунајтеду место првог нападача упражњено после одласка Златана Ибрахимовића.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар