Парламентарци БиХ у Бриселу

Чланови Заједничке комисије за европске интеграције парламента БиХ упознати су у Бриселу о свим фазама законодавног процеса у Европском парламенту, од законодавне иницијативе и начина усвајања закона до примјене и мониторинга усвојеног законског акта.

Босна и Херцеговина 20.06.2017 | 14:58
Парламентарци БиХ у Бриселу
Замјеник предсједавајућег Заједничке комисије за европске интеграције парламента БиХ Огњен Тадић и чланови комисије Халид Гењац, Зденка Џамбас и Саша Магазиновић учествовали су у раду дводневног Семинара о законодавном процесу у Европском парламенту.

У сусретима са посланицима и званичницима Европског парламента разговарано је о односима Европског парламента са парламентима држава у процесу проширења ЕУ.

Чланови Заједничке комисије за европске интеграције парламента Бих имали су прилику да се упознају и о улози, начину функционисања и координације рада одбора Европског парламента.

У оквиру тог дијела семинара, чланови Заједничке комисије за европске интеграције присуствовали су сједници Одбора за спољне послове Европског парламента /АФЕТ/, чији су чланови о ситуацији у БиХ размијенили мишљења са предсједавајућим Савјета министара БиХ Денисом Звиздићем.

Семинар за парламентарце из земаља у процесу проширења Европске уније организовала је Координациона група за демократску подршку и изборе Европског парламента. 

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Смијесно

20.06.2017 15:03

Ово је смијесно ста ови наси објасњавају вани.У земљи потпуно расуло, донијели 4 закона за годину дана и онда се скупе са овим представницима дебелих рацуна и нама поруце да је напредак видљив.Остало им је јос само да нас убједјују да смо сви слијепи код оцију и блесави.И стите наравно при томе националне интересе.

ОДГОВОРИТЕ