Лијепе вијести за црно-бијеле: Лео ће играти за Партизан!

Вучелић и Вазура после неколико дугих и тешких разговора са Челуком постигли су договор о томе да Леонардо и наредне сезоне носи црно-бели дрес, али. . . има и једно "али".

Фудбал 18.06.2017 | 16:15
Лијепе вијести за црно-бијеле: Лео ће играти за Партизан!
И даље је неформално, али…

...сви су изгледи да ће Леонардо да Силва Соуза и наредне сезоне играти у Партизану.

Челници шампиона Србије, председник Милорад Вучелић и генерални директор Милош Вазура боравили су претходних дана у Барселони где су више пута разговарали са менаџером бразилског фудбалера, Русом Димитријем Челуком.

Они су по повратку у Србију, односно на Златибор, донели добре вести тренеру Мирославу Ђукићу!

МОНДО из поузданих извора сазнаје да су Вучелић и Вазура постигли договор са Челуком око тога да је за Леонарда најбоље да и наредне сезоне носи црно-бели дрес, као и финансијске услове под којима је тако нешто изводљиво, тако да би офанзивни везиста требало да се појави у Београду крајем следеће недеље када искористи продужени одмор који је добио од бившег тренера, Марка Николића.

Претходних дана много тога писало се о Леонардовом (не)останку у Партизану, тема је била и висина његових примања, а према сазнањима МОНДА на том пољу постигнут је договор две стране према којем ће Леонарду припасти (заслужена) повишица у односу на плату из прве сезоне уговора.

Леонардо и Партизан имају уговор до лета 2019. године, у којем незванично постоји клаузула налик откупној, која Челуку оставља могућност да одведе Бразилца у други клуб уколико се појави понуда од 2,5 милиона евра и јача.

Утолико, вербални договор о томе да је за Леонарда најбоље да остане у Хумској није и гарант да ће вешти фудбалер одиграти целу сезону за Партизан, јер у оваквим ситуацијама ствари могу да се промене преко ноћи.

Леонардо је у сезони 2016/17 постигао 26 голова, уз пет асистенција, на 38 мечева за Партизан и био један од кључних играча у походу на "дуплу круну".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар