Да ли је вријеме за Богдана у НБА?

Српски репрезентативац ће у наредним данима саопштити коначну одлуку.

Кошарка 18.06.2017 | 22:15
Да ли је вријеме за Богдана у НБА?
Каква је сезона иза Богдана Богдановића!

Била је то сезона пуне афирмације и преузимања улоге лидера Фенербахчеа са којим је освојио прву Евролигу, а потом и одбранио титулу у домаћем шампионату, уз индивидуално признање најкориснијег кошаркаша финалне серије.

У победама над Бешикташом просечно је бележио 19.5 поена, 4.75 скокова и 5.25 асистенција, довољно да понесе титулу МВП-а.

Међутим, да ли је то била и његова последња партија за Фенербахче?

Још претходног лета се спекулисало да би могао у НБА, али је донео праву одлуку и остао у Европи, но овога пута, након освајања Евролиге, многи очекују да се запути у најјачу кошаркашку лигу где би требало да заиграо за Сакраменто.

"Пресрећан сам, имали смо мало проблема на крају, али смо победили. Нисам ни на секунд помислио на НБА у току серије, а сада желим прво мало да прославим. Одлуку о наставку каријере ћу донети у наредних неколико дана", поручио је насмејани Богдановић.

Он је истакао да му је једино жао што је титулу прославио пред празним трибинама, а то је његова већ дванаеста у каријери у којој је наступао само за Партизан и Фенербахче.

Богдановића је 2014. године са 27. позиције прве рунде драфта одабрао Финикс, али су одлучили да трејдују права за њега у Сакраменто након што је он прошле сезоне одбио да дође у НБА.

Владе Дивац је у претходним месецима већ наговестио да очекује долазак експлозивног српског бека у Кингсе...

Шта ви мислите, да ли је време?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар