Велики Дејо - девети трофеј у четири године!

Тренера Црвене звезде Дејана Радоњића многи су оспоравили на почетку у Црвеној звезди, међутим оно што је урадио за ове четири године, препричаваће се.

Кошарка 17.06.2017 | 13:15
Велики Дејо - девети трофеј у четири године!
Као реалтивно млад и перспективан стручњак дошао је у Београд у априлу 2013. године када је на клупи заменио Владу Вукоичића.

Многи су били зачуђени оваквим потезом Небојша Човића, али после неколико сезоне испоставило се да је председник Црвене звезде повукао најбољи потез.

Међутим, као "бум" је одјекнула вест Радоњића да су веома мале шансе да ће остати у клубу, којем је он толико много дао, али и обрнуто.

И заиста околности су тешке,играчи су примили једва четири плате, а њему је требало да буде уплаћена тек трећа. У таквом окружењу веома је тешко радити, а камоли постизати овакве резултате.

Радоњић је са Звездом освојио споменутих девет титула – по три АБА лиге, Кошаркашке лиге Србије и Купа Радивоја Кораћа, чиме је постао један од најуспешнијих тренера у историји овог клуба.

Ма коју одлуку две стране на коју донеле једно је сигурно, Дејан Радоњић јесте и биће легенда Црвене звезде, када оконча тренерску каријеру.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар