Калиш трећу годину заредом обојен у црвено-бијело!

Навијачи Црвене звезде окупили су се на Калемгдану где су сачекали трећу годину заредом своје миљенике.  

Кошарка 17.06.2017 | 07:00
Калиш трећу годину заредом обојен у црвено-бијело!
Црвено-бели су са 3-0 у серији победили ФМП и тако триплом круном заокружили сјајну сезону.

Најкориснији играч финала био је Огњен Добрић, који је постигао укупно 53 поена.

Синоћ је било заиста лепо бити навијач Црвене звезде...

Традиционално, трећу годину заредом, кошаркаши Црвене звезде мтс завршавају сезону на Малом Калемегдану, где су и у петак заједно са својим навијачима славили титулу.

"Останите сви...", одјекивало је каменим зидинама Звездиних терена, док су кошаркаши један по један, са микрофоном у руци, покретали песме.

Попут играча, велике овације добио је и тренер Дејан Радоњић. Навијачи су му поручили да им је жеља да остане, а он их је поздравио слављенички, са бакљом у руци.

Марко Гудурић био је десетак минута и "водитељ" и дозивао саиграче, који су у једном моменту посебно поздравили Милка Бјелицу. "Ово му је прва Суперлига", нагласио је Стефан Јовић.

Док је Небојша Човић у просторијама клуба држао конференцију за новинаре, Небојша Илић је остао без сакоа, а навијачи су скандирали и Џенкинсу, запевавши и увредљиву песму на рачун Милана Мачвана, коју је Американац пре неколико година повео на истом месту. Овог пута, "Ђенка" је прстом показао да се не слаже са тим вређањем.

Уочи растанка, Лука Митровић је затражио песму која је претходила свим евролигашким утакмицама Звезде и њом заокружио славље. 

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар