Част је служити својој земљи

Мандатар за састав нове Владе Србије Ана Брнабић данас се у изјави за "Блиц" захвалила председнику Србије на указаном поверењу.

Србија 15.06.2017 | 18:35
Част је служити својој земљи
Желим да захвалим Председнику на указаном огромном поверењу да водим Владу Србије и наставим реформе са несмањеном посвећеношћу и снагом. Част је служити својој земљи и ја ћу, уколико ме Скупштина изгласа, Владу водити посвећено и одговорно, а свој посао ћу радити поштено и са љубављу. Свесна сам одговорности коју преузимам јер треба да наследим правог лидера, као и обавеза према грађанима који очекују да резултате рада Владе осете кроз бољи квалитет живота - изјавила је Брнабићева за "Блиц" и додала:
 
- Прихватила сам кандидатуру коју сам добила од Председника Србије и крећем да радим на експозеу и састављању Владе. Важно је да се рад на пројектима настави и ја сутра свакако идем у Врњачку Бању у раније договорену посету. Идем да проверим како функционише систем којим смо повезали податке шест државних институција који омогућава да држава буде сервис грађана. То је важан, реформски, рекла бих револуционаран пројекат за Србију и ја ћу са тимом у Влади Србије и свим државним институцијама наставити да радим на реформисању државне управе. Започети послови морају да се завршавају, а ја сам последњих месеци посвећено радила на томе да Србију уведемо у ред модерних држава у којима државна управа ради ефикасно и у функцији грађана.

Лично ћу се ангажовати да сви заједно радимо на циљевима који су већи и важнији од свих нас појединачно - навела је Брнабић за "Блиц".

(Блиц)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Пуниша Рачић

15.06.2017 17:47

Којој? Ендехазији, Америци или Енглеској?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ап

15.06.2017 18:20

Тачно, а мислим да Република Српска незна ни гдје је.Страшно.

Name

Странац

15.06.2017 19:02

Ма и не треба да зна где је р с боље је да зна где је Европа тамо има хљеба у р србску има криминал и лоповлук.

Name

Зоки

15.06.2017 20:52

Е мој Рацицу,да је на мјесто Премијера досао незнам ко са одлицним предиспозицијама ми би му насли ману и одмах га осудили.Па није ни цудо сто нас нико неволи,кад ми неволимо сами себе.Пустимо Премијерку да се доказе млада је пред њом је зивот и каријера,а ста онда реци за Зељкицу јаднице јадни.

Name

Пуниша Рачић

16.06.2017 06:58

Зоки мало се информиши ко је дотична, бићеш мало, зерицу начитанији па можда и пристојнији. А између Жељке и нове премијерке може се повући знак једнакости, исти модел владања, осим лгбт оријентације.

Name

Д.Д.

15.06.2017 20:06

У чијим је рукама ова Србија?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ззз

15.06.2017 22:31

Јадна моја Србијо и јадни мој народе

Name

Енглеска

16.06.2017 05:29

Погледајте Анин ЦВ и ведећете чија је. Почела је у Америци а онда су јој у Енглеској показали шта треба и како да ради. Сада су интереси оних који су нас убијали 99те у сигурним рукама. И то је легитимно. Они чувају свој интерес, али шта је са српским? Гласамо за радикални СНС и добијемо ЛГБТ. Како ће реаговати црква на ово богохуљење? Како ће ићи Ана у муслиманске земље, тамо је то законом забрањено? И опет ћемо реаговати и гласати сада против СНС и опет ћемо изгубити драгоцено време, а израдили смо тек стабилност снажном подршком СНСу. Ово је почетак краја ове политике. Нажалост и на штету народу српскоме. То само показује колико је био велики злочин против Срба 99те године... Једва чекам прве вести када ће Ана почети да игнорише Вучића, како ли ће Вучић реаговати. Премијер се пита и у Немачкој, па тако и у Србији. Председник је репрезентант, макар је тако било у претходном сазиву. Иде Ана на прајд да носи лутке и промовише хомосексуализам. Него како! Е Србијо, ко те води.

Name

ТразимоРјесењеНеКривце

15.06.2017 23:11

Браво Вуцицу, цеститам Ана!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Студент

16.06.2017 05:11

Ово што урадише Вучић, у Србији, и Додик, у Републици Српској, неће моћи да поправе многе будуће генерације!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

16.06.2017 06:34

Па сто је то, нама нико не ваља. Јос није ни сјела на премијерско мјесто, а вец у вецини негативни коментари. Њено лицно опредјељење је њена ствар. Ста је њих И да не знамо ко су И сто су. Зар за премијера требају дојазани криминалци или мали Милосевици. Резултати двадесетпетогодисњег пропадања земље се не могу поправити за двије до три године

ОДГОВОРИТЕ