Растанак у ЦСКА: Американац на ивици суза!

Арон Џексон напустио је "армејце" после пет година.

Кошарка 18.06.2017 | 10:30
Растанак у ЦСКА: Американац на ивици суза!
Чекајући одговор Милоша Теодосића на велику понуду ЦСКА (12 милиона за три године), руководство шампиона ВТБ лиге опростило се од Теове резерве - Арона Џексона.

Искусни Американац, рођен 1986. године, одлази из Москве после пет година, што је потврдио и на свом Инстаграм профилу.

Поуздани плејмејкер, освајач Евролиге са "армијом" 2016, напушта ЦСКА пет година након што се у Русију доселио из Билбаа, у којем је претходо провео две године.

"Речи ми нису довољне да изразим колико ценим то што сам пет година могао да играо у клубу са којим се растајем. Веома сам захвалан за шансу да обезбедим породицу и да освојим титулу, коју су ми омогућили (председник, Андреј) Ватутин и Наташа (Фурајева, потпредседница). Док ово пишем, борим се са сузама", написао је Американац.

Џексон је истакао да је током боравка у Москви изградио одличне односе са комплетним менаџментом ЦСКА, тренерима, лекарским особљем, навијачима, пријатељима и наравно, саиграчима.

"Ти људи биће део мене заувек и не желим да било ко помисли да сам било шта од свега овога доживео здраво за готово. Све што сам рекао није ни изблиза довољно!", додао је Џексон.

Његово место би следеће сезоне могао да заузме Лео Вестерман.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар