Отац сестара Вилијамс у невољи - остао без ичега!

Ричард Вилијамс, отац славних тенисерки Серене и Венус, оптужио је супругу Лакишу да је фалсификовала његов потпис и тако му нанела огромну материјалну штету.  

Тенис 18.06.2017 | 08:30
Отац сестара Вилијамс у невољи - остао без ичега!
Како тврди бивши тренер својих ћерки, његова 37 година млађа супруга је путем фалсификованог потписа на своје име преписала кућу и аутомобиле, као и да је испразнила његов банковни рачун.

"Живи са неким момком који има криминалну прошлост, узела ми је оружје из куће, а такође има и проблема са алкохолом", стоји у документу који је властима на Флориди послао седамдесетчетворогодишњи Вилијамс.

Ричард и Лакиша у браку су од 2010. године и имају петогодишњег сина, док се од Орасен Прајс, мајке Серене и Венус, развео 2002.

Вилијамс, иначе од пре неколико дана члан Тениске куће славних, тврди да стил живота његове и даље законите супруге негативно утиће на сина, док Лакишина адвокатица каже да су све његове оптужбе лажне.

Она сматра да Ричард покушава да избегне плаћање алиментације и плаћање због развода, а медији у Сједињених Америчким Државама преносе да је цела ситуација највише погодила трудну Серену.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар