Менаџер Денвера: Сви агенти ме зову због Јокића!

Тим Конели, генерални менаџер Денвер Нагетса, каже да му велики број НБА агената говори како би њихови играчи волели да заиграју са Николом Јокићем.

Кошарка 19.06.2017 | 13:30
Менаџер Денвера: Сви агенти ме зову због Јокића!
Јока је за две године у најјачој лиги света израстао у једног од најбољих младих центара, али и прву звезду франшизе из Колорада.

Ипак, од млађаног Сомборца се тек очекују блиставе партије, а Нагетси су у међувремену лако одлучили да око њега, али и Џамала Мареја, граде екипу за будућност.

"Ова међусезона је веома охрабрујућа. Велики број агента нас је контактирао и рекао нам – 'Мој играч би волео да игра са Николом Јокићем'. Мислим да то само по себи показује да имамо светлу будућност", рекао је Конли гостујући на локалној радио станици 'Алтитуде'.

Генерални менаџер није желео да открива имена, али је истакао да ће франшиза предстојећег лета концентрисати на неколицину играча, за које је спремна да се добрано потруди како би их привовелала да дођу у Денвер, али и да неће потписивати играче 'само да их потпише'.

С друге стране, Мајк Милер, НБА ветеран и прошлогодишњи играч Нагетса, говорио је пре неколико дана о свему ономе што репрезентативац Србије доноси екипи, уједно најавивши причу свог оперативца.

"Мислим да је сјајна ствар што имамо 'Џокера', једног од момака за којим сви у лиги крећу да окрећу главу и почињу да схватају ко је и шта је. Он је један од суперстарова, а тек ће да буде суперстар. Мислим да ћете тек следеће сезоне видети колико је 'порастао' и да ће сви желети да играју са њим. Он просто игра такву кошарку. Ја га често поредим са Марком и Пау Гасолом, њима је најсличнији", јасан је Милер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар