Федерер: Надал и ја смо искористили пад Ђоковића и Марија!

Швајцарски тенисер Роџер Федерер рекао је да су он и Надал искористили пад Ендија Марија и Новака Ђоковића.

Тенис 15.06.2017 | 20:30
Федерер: Надал и ја смо искористили пад Ђоковића и Марија!
"Евидентно је да није у најбољој форми, али не сумњам да ће се вратити још јачи. Био сам јако изненађен својим титулама на почетку сезоне, али мислим да је мање изненађење Надалова победа у Паризу. Он и ја смо искористили пад Марија и Новака", изјавио је освајач 18 Грен Слем титула.

Федерер се у среду после два месеца паузе враћа на терене где ће покушати да освоји турнир Штутгарту.

Швајацар је освојио Аустралијан Опен, затим Мастерсе у Индијан Велсу и Мајами и после тога одлучио да одмори како би се што боље припремио за Вимблдон.

“Нема више пуза, доста сам одмарао. У доброј сам форми, осећам се као да сам светски шампион у тренирању. Играћу све турнире. Занимају ме само титуле и покушаћу да се вратим на победнички трон“.

О Рафаелу Надалу, који је освојио десету титулу на Ролан Гаросу каже да га ни он не би победио да је учествоао у Паризу.

“ Не бих га победио да сам ја учествовао на Отвореном првенству Француске. Играо је одлично. На турниру у Мајамију рекао сам му да ће растурити на шљаци. Био је невероватан.

Швајцарац је за крај истакао да нас чека занимљив крај сезоне.

Надал има одличну шансу да годину заврши на првом месту, ако га повреде заобиђу. Сигуран сам да ће играчи као што су Ђоковић, Мари, Вавринка и остали почети много боље да играју и мислим да нас чека епски завршетак сезоне“, закључио је.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар