СЛ: Србија се реванширала Белгији за пету побједу!

Одбојкаши Србије заокружили су сјајан викенд у Ирану трећом победом, четвртом у низу, а укупно петом у Светској лиги.  Србија моћна у Техерану! Одбојкаши Србије други викенд Светске лиге у Техерану завршили са три победе и једним изгубљеним сетом.

Остали спортови 11.06.2017 | 17:45
СЛ: Србија се реванширала Белгији за пету побједу!
Аргентина 3:0,

Иран 3:1,

и Белгија 3:0!

То је биланс одбојкашке репрезентације Србије на другом викенду Светске лиге Групе Д, који је претходних дана игран у Техерану. Изабраници Николе Грбића сада имају скор 5-1 и налазе се одмах иза првопласиране Француске.

Србија се реванширала Белгији за пораз из Новог Сада. "Орлови" су дуел завршили у три сета - 25:22, 25:18 и 25:20!

Наш тим одиграо је изванредну утакмицу и показао да улази у велику форму, а наредног викенда имаће прилиуку да обезбеди Фајнал сикс у Бразилу.

Ипак, посао браниоцу трофеја неће бити лак, јер Србију очекује гостовање у Кордоби, где ће одмерити снаге са Бугарском, домаћином Аргентином и Бразилом.

Србија је апсолутно доминирала, поентирала је у 17 напада више од ривала, те имала седам ас удараца, наспрам само једног белгије.

Србија има скор 5-1 у Дивизије 1, лидер је Француска са 5-0, а трећи је Бразил са 4-1, али уз по меч мање од тима Николе Грбића.

Трећи викенд на програму је у Аргентини 16-18. јуна, Србији ће осим домаћина (субота, 02:10х), ривали у Кордоби бити још Бугарска (субота 21:10) и Бразил (недеља 21:10).

Ускоро опширније...

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар