РГ - Мари: Мучио сам се претходних шест, седам седмица

Енди Мари казао је да је очекивао веома тежак меч против Хуан Мартина дел Потра, истакавши да је први сет био тежак, напоран,али и кључан.

Тенис 04.06.2017 | 14:15
РГ - Мари: Мучио сам се претходних шест, седам седмица
Британац је успео да дође до неколико преокрета у уводном делу меча, најважније је био онај у тај-брејку, пре него што је добио и наредна два сета против Аргентинца за пролаз у осмину финала.

"Очекивао сам веома тежак меч, а први сет је био изузетно важан – ко год да га је добио био би у великом налету, моментум би био на његовој страни. Било је споро и тешко, како сам и очекивао, али је најважније да сам направио преокрет", сматра Мари.

Ривал прошлогодињем финалисти у борби за место међу осам најбољих биће бољи из дуела између Американца Џона Изнера и Карена Качанова.

"Био је далеко бољи од мене у првом сету, обојица смо имали прилике да преломимо, док је у другом ситуација била другачија – тада сам ја имао више шанси. Све у свему, почињем да се осећам боље. Мучио сам се претходних шест, седам недеља. Ово је један од најважниих турнира, за који ме вежу дивне емоције из прошле године. Надам се да ћу наставити у истом ритму", закључио је Енди.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар