Сачувајте ово: 10 најбољих Тотијевих голова!

Верујемо да људима из Роме није било лако да од 307 изаберу само десет, али. . . Сваки секунд је драгоцен.  Најбољи голови Франческа Тотија: Принче, мора ли стално тај лоб? Рома објавила још један спектакуларан видео. . .  Он је ВЕЛИКА фаца! Франческо Тоти је "принц Рима" и његов данашњи опроштај је највећи догађај у Италији и шире.

Фудбал 28.05.2017 | 14:45
Сачувајте ово: 10 најбољих Тотијевих голова!
Франческо Тоти, који је дебитовао за први тим Роме 28. марта 1993. године у Бреши, код легендарног српског тренера Вујадина Бошкова.

"Принц Рима" и један од највећих италијанских фудбалера свих времена, увелико у 41. години, у недељу у 18 часова последњи пут носиће бордо-наранџасти дрес, једини који је каријери носио поред "азурног" репрезентације Италије.

Меч са Ђеновом у последњем, 38. колу Серије А, биће уједно последњи Тотијев наступ у величанственој фудбалској током које је одиграо 875 мечева за "вучицу" и постигао 307 голова, односно девет погодака на 58 утакмица за национални тим своје земље.

Испраћајући у незаборав најбољег и најпопуларнијег фудбалера којег је имала, Рома је ове суботе направила одабир од десет најлепших Тотијевих голова.

Верујемо да ово није био нимало лак посао...



Легендарни Франческо Тоти сутра игра последњу утакмицу у дресу Роме. Велики дан за Рим и Вучицу која је комплетну седмицу посветила најбољем играчу свих времена.

Тоти је дебитовао за римски клуб 1993.године и постигао безброј спектакуларних голова. Римски клуб направио је комплицију Тотијевих мајсторија...

Реално, тешко је описати десет најбољих голова Франческа Тотија у дресу Роме. Било је ту и оних после дриблинга, и после громовитих шутева... Али највише после хирушких прецизних лоб удараца. Гледајте и уживајте...

Франческо Тоти данас ће рећи збогом фудбалу. Фудбалска икона ће против Ђенове одиграти последњи меч за Рому, клуб у којем је провео целу каријеру.

Римљани га сматрају легендом, а најбољи податак колико је Тоти велики и поштован је данашње издање римског дневника "Ил Темпо" ("Време"). Тај лист је први пут у 73 године постојања променио лого у част Франческа Тотија.

У врху стране уместо "Ил Темпо", стоји "Ил Темпо ди Тотти".

"Принц Рима" је то заслужио.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар