Ослобађајућа пресуда за новинаре

Суд БиХ данас је донио ослобађајућу пресуду по свих пет тачака оптужнице предсједнику Удружења породица несталих лица Сарајевско-романијске регије Милану Мандићу и новинарима Телевизије "Елта".

Босна и Херцеговина 24.05.2017 | 22:59
Ослобађајућа пресуда за новинаре
Мандић и новинари "Елте" били су оптужени за изазивање националне, расне и вјерске мржње, раздора и нетрпељивости.

Кривичну пријаву против Мандића и новинара "Елта" телевизије поднијели су представници бошњачких удружења из Сребренице због Мандићеве изјаве 19. фебруара 2014. године, када је у вези са јавним иступима Мунире Субашић и Хатиџе Мехмедовић, које представљају Удружење "Мајке Сребренице", између осталог, рекао да ће "њихове говоре стићи Божија правда".



(БН телевизија /Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Несхваћен

24.05.2017 13:17

У овом и свим другим случајевима, сада треба да одговара пријавитељ за лажно пријављивање. Олако се подижу оптужнице без довољно доказа и не узимајући у обзир кроз шта пролази пријављени и његова породица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

корумпирано правосуђе

24.05.2017 15:16

Када је организовани криминал у питању онда су оптужнице немогуће,наши судови се баве баналним стварима тек толико да нешта раде.Ови људи су прошли тортуру без везе.Срамотна је право професија у БиХ и У РС,њихове дипломе су лист купуса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

24.05.2017 16:05

Нешто се мијења у односу међународних и домаћих судских инстанци у корист Срба. Коначно ће се сазнати истина о свим злочинима и "геноциду", а то Срби очекују. Правда је спора али је достижна. До сада је свака фукара могла оптуживати и пресуђивати против Срба, који никада нису бјежали од истине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузиоца казнити

24.05.2017 21:22

Е сад фино тузиоца казнити сто људе узнемирава.Њега у затвор.

ОДГОВОРИТЕ