Ђурђевић: Гол каријере је долазак у Партизан!

Млади нападач Партизана одушевљен после освојене титуле првака Србије и најбољег стрелца Суперлиге.

Фудбал 22.05.2017 | 21:00
Ђурђевић: Гол каријере је долазак у Партизан!
Црвена звезда га није хтела, Партизан га је желео и одмах ангажовао!

Мање од годину дана касније, Урош Ђурђевић је шампион Србије и најбољи стрелац Суперлиге Србије. Млади нападач у недељу увече блистао је од среће.

"Долазак у Партизан је мој гол каријере", било је прво што је Ђурђевић рекао новинарима после освајања титуле првака.

"Ништа није битније од ове победе и титуле. Прваци смо и осећај је одличан", наставља у даху Ђурђевић, али и додаје: "Нисмо завршили посао, остаје нам још један корак до 'дупле круне'. Верујемо да ћемо опет победити Звезду."

Ђурђевић и Леонардо су постигли по 24 гола, али је титула најбољег стрелца припала српском нападачу, јер је одиграо мање утакмица.

"Леп је осећај, али то није толико битно. Видели сте и сами да сам асистирао Леонарду. То довољно говори. Најбитнији је учинак тима, а он је шампионски", рекао је голгетер Партизана.

На питање новинара да ли је гол против Младости био и последњи у дресу Партизана, Ђурђевић је са осмехом одговорио: "Надам се да није и да ће последњи бити у суботу."

После финала Купа са Црвеном звездом следи одмор за фудбалере Партитана, а затим припреме, па квалификације за Лигу шампиона.

"На неким местима морамо да се појачамо, јер неколико фудбалера одлази. Сигуран сам да Партизан може доста. Са 36 победа смо показали о каквој је екипи реч и то мора да се цени", завршио је Урош Ђурђевић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар