Марко Николић: Најљепше је кад се побјеђује!

"Момци су били толико посвећени и фокусирани када је спорт у питању, да је то јако редак пример. Они су најзаслужнији за титулу и ја им честитам, надам се претпоследњи пут ове сезоне", поручио је тренер Партизана.

Фудбал 22.05.2017 | 19:00
Марко Николић: Најљепше је кад се побјеђује!
"Петардом" до титуле!

Партизан је данас победио Младост 5:0 и тако сезону завршио са три бода више од "вечитог" ривала Црвене звезде, која је бранила трофеј. Ови ривали састају се следеће недеље у финалу купа.

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић оценио је да је освајање титуле првака Србије велика ствар, али је истакао да сезона није завршена.

"Велика ствар је и ова титула, то се види и по овом амбијенту, јер је освојена на специфиан начин. Момци су били толико посвећени и фокусирани када је спорт у питању, да је то јако редак пример. Они су најзаслужнији за титулу и ја им честитам, надам се претпоследњи пут ове сезоне", рекао је Николић за телевизију Арена после меча.

"Ово је важна титула и јако сам срећан због ње. Партизан је толико велики клуб да сваки моменат проведен у њему има тежину, а најлепше је када се побеђује", рекао је Николић.

Легендарни капитен Партизана Саша Илић освојио је своју 11. титулу са црно-белима.

"Да ме неко питао после почетних неуспешних резултата и Звездине предности да ћемо освојити титулу, не бих веровао. Имали смо сјајну серију, победили у вечитим дербијима и заслужено смо освојили титулу. Ја имам уговор на још годину дана и надам се да ћу и на свом опроштају славити титулу", рекао је Илић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Каролина

22.05.2017 17:45

Честитам освојену титулу. Браво за легендарног Марка Николић.

ОДГОВОРИТЕ