СП: Муслин позвао Пријовића међу ''Орлове''!

Селектор репрезентације Србије Славољуб Муслин објавио је списак фудбалера за меч против Велса у квалификацијама за Светско првенство 2018. године.

Фудбал 19.05.2017 | 13:00
СП: Муслин позвао Пријовића међу ''Орлове''!
На списку налази дебитант из ПАОК-а Александар Пријовић.

Пријовић, Србин рођен у Сент Галену, добио је дозволу ФИФА још у марту, али га је повреда спречила да буде у националном тиму за дуел са Грузијом.

У односу на претходно оку0љање нема голгетера Партизана Уроша Ђурђевића, који предводи младу репрезентацију на припремама за Европско првенство у Пољској, а из истог разлога враћен је Мијат Гаћиновић и Саша Лукић, док су повређени Никола Максимовић и Лазар Марковић.

Муслин је позвао 25. играча:

Голмани: Владимир Стојковић (Нотингем Форест), Предраг Рајковић (Макаби Тел Авив), Александар Јовановић (Архус).

Одбрана: Бранислав Ивановић (Зенит), Јагош Вуковић (Коњаспор), Стефан Митровић (Гент), Матија Настасић (Шалке), Александар Коларов (Манчестер Сити), Иван Обрадовић (Андерлехт), Антонио Рукавина (Виљареал), Урош Спајић (Андерлехт), Милош Косановић (Стандард).

Средина терена: Љубомир Фејса (Бенфика), Лука Миливојевић (Кристал Палас), Немања Радоја (Селта), Немања Матић (Челси), Немања Гудељ (Тјанђин).

Напад: Душан Тадић (Саутемптон), Филип Костић (Хамбург), Зоран Тошић (ЦСКА), Александар Митровић (Њукасл), Андрија Павловић (Копенхаген), Мијат Гаћиновић (Ајнтрахт Франкфурт) , Александар Катаи (Алавес) и Александар Пријовић (ПАОК).

Утакмица између Србије и Велса игра се 11. јуна на стадиону Рајко Митић.

После петог кола "орлови" се налазе на првом месту квалификационе Д групе са 11 бодова, колико има и Република Ирска, али и четири више од Велса и Аустрије.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

СМС

19.05.2017 12:32

Сергеја Савића који је овај тренутак најбољи србијански играч нема,чудних људи у тој Србији

ОДГОВОРИТЕ