Нова трагедија у Мостару

У недјељу око 2:30 сати на магистралној цести М-17, код бензинске пумпе 'Газпром' на сјеверном излазу из Мостара догодила се тешка саобраћајна несрећа у којој је погинула једна, а шест особа је повријеђено.

Босна и Херцеговина 14.05.2017 | 08:47
Нова трагедија у Мостару
Како преноси Бљесак. инфо, двије особе су задобиле тешке тјелесне повреде од којих је једна због тежине повреда животно угрожена. Остале четири особе су према констатацијама љекара задобиле лакше тјелесне повреде.



У овој несрећи су, како преноси мостарски портал, учествовала четири аутомобила, Голф 3, Шкода Фабиа, Мерцедес и паркирано возило Форд Мондео.



Од задобивених повреда смртно је страдао сувозач у аутомобилу Голф. Осим смртно страдалог у Голфу се налазила још једна особа, у Мерцедесу четири особе, те у Шкоди још једна особа.

Одмах након судара у помоћ повријеђенима прискочили су радници бензинске пумпе, други учесници у саобраћају који су се затекли на мјесту несреће, а убрзо су стигла и возила хитне помоћи који су повријеђене пребацили у мостарске здравствене установе.

Како Бљесак незавнично сазнај, погинуо је 30-годишњак, а према ријечима дежурног тужиоца, у тренутку када је завршен увиђај није био познат идентитет страдалог.

Саобраћај на овом дијелу магистралног пута био је у потпуности обустављен до 06:00 сати док није завршен увиђај и док нису, по налогу тужиоца, уклањена возила с пута.



Даљом истрагом биће утврђено како је дошло до ове тешке саобраћајне  несреће, у чему би могао помоћи и видео надзор с оближње бензиске пумпе.

Голф, Мерцедес и Шкода су, по наредби тужитеља, специјализираним полицијским возилом 'паук' пребачени у круг ПУ Мостар ради даљег вјештачења.

Страдали младић је седма жртва у посљедњих 24 сата на мостарском подручју. Портал Бљесак. инфо подсјећа да је у ујутро на цести Мостар - Широки Бријег погинуо 19-годишњак. Током суботе поподне у паду спортског авиона смртно је страдало пет особа, од којих троје дјеце.

(БН)
(Фото: Бљесак)

Коментари / 0

Оставите коментар