Мадрид: Фоњини мучио Рафу, Лопес на Нолета!

Фоњини намучио Надала, Шпанац у осмини финала! Шпански тенисер Рафаел Надал пласирао се у осмину финала Мастерса у Мадриду пошто је победио 29. играча света Фабија Фоњинија са 2:1 (7:6, 6:3, 6:4).  Ђоковић игра против Лопеса у осмини финала! Шпански тенисер Фелисијано Лопес пласирао се у осмину финала мастерса у Мадриду, пошто је победио 32. играча, Жила Симона, после три сета, 6:3, 3:6, 7:6.

Тенис 10.05.2017 | 22:10
Мадрид: Фоњини мучио Рафу, Лопес на Нолета!
Лопес, 38. играч света, победио је за два сата и 14 минута. Он је први сет добио захваљујући брејку у осмом гему, док је у другом сету направио један брејк, а Симон му је два пута одузео сервис.

Обојица су у трећем сету направили по један брејк, па је победник решен после тај-брејка, који је Лопес добио са 7:3.

Лопес ће у осмини финала играти против другог играча света Новака Ђоковића, који је раније победио Шпанца Николаса Алмагра после три сета, 6:1, 4:6, 7:5.

Дјоковић и Лопес су до сада играли девет пута, уз осам победа српског тенисера. Последњи пут играли су прошле године на мастерсу у Индијан Велсу, када је Ђоковић победио са 6:3, 6:3.

Фоњини намучио Надала, Шпанац у осмини финала! Шпански тенисер Рафаел Надал пласирао се у осмину финала Мастерса у Мадриду пошто је победио 29. играча света Фабија Фоњинија са 2:1 (7:6, 6:3, 6:4).

Пети тенисер света није тако лако дошао до победе над Италијаном и први сет је добио после сат и 22 минута. Италијан је пропустио три брејк лопте.

Други сет припао је Фоњинију, да би у трећем одлучујућем ’Бик са Маљорке’ испустио три брејк лопте, али је на крају славио за пласман међу 16 најбољих.

Надал ће се у осмини финала састати са Ником Кирјосом који се међу 16 најбољих победом против 47. играча света Американца Рајана Херисона од 6:3, 6:2.

Поред Надала, у осмину финала раније су се пласирали Милош Раонић, Кеи Нишикори и Ник Кирјос.

Канадски тенисер победио је 26. играча света Жила Милера из Луксембурга после два сета, 6:4, 6:4.

Раонић је шести тенисер света, а за победу му је било довољно да направи по један брејк у оба сета.

Он ће у осмини финала играти против деветог носиоца Давида Гофана из Белгије.

Осми тенисер света Кеи Нишикори из Јапана пласирао се у осмину финала победом против 40. на АТП листи, Аргентинца Дијега Шварцмана, са 1:6, 6:0, 6:4.

Нишикори ће играти против 30. тенисера света, Шпанца Давида Ферера, коме је Француз Жо Вилфрид Цонга без борбе предао меч.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар