Тукле се Мира Шкорић и Весна

Потукле се Весна Ривас и Мира Шкорић! Фолкерке се обрачунале, и то жестоко.

Забава 08.05.2017 | 10:39
Тукле се Мира Шкорић и Весна
Фолкерке Весна Ривас и Мира Шкорић жестоко су се потукле. Све је почело након што је Шкорићка у једном интервјуу рекла да Ривасова има ноге дебеле као балвани и да не умије да пјева, већ да риче.

Када су се њих двије након тога среле у једном студију, избио је хаос!

- Из Црне Горе сам отишла право у студио где је била Мира. Њена пријатељица Цакана ју је обавијестила да долазим. Чим ме је угледала, прокоментарисала је у свом стилу: "Је л' то она лајава пјевачица?". Одбрусила сам јој: "Слушај, можда јесам лајава, али не дам на себе.". Пошто нисам хтјела да ломим инструменте у студију, позвала сам каубојку да се обрачунамо напољу. Док сам се окренула, она ме је накварно ударил отпозади, почупала ме је за косу! Полудјела сам! Цимнула сам је свом снагом и ударила је шаком у челу, преблиједела је као крпа - испричала је Ривасова у "Паровима".

Пјевачица тврди да су крвопролиће спријечили пјевач Шеки Турковић и композитори Горан Ратковић и Пера Сокановић.

- Сва тројица су излетели из студија и стегли ме тако јако да нисам могла да мрднем, 15 минута је то трајало. Пао ми је мрак на очи. Само што су попустили опет сам кренула на њу, а они на мене - рекла је Весна и каже да су је дуго смиривали. Весна је рекла да је на крају отишла.

Мира Шкорић се овим поводом није огласила, а Горан Ратковић је потврдио да је дошло до инцидента.

- Тачно је да су се покошкале, али се не сјећам детаља јер је то било давно, пре 20 година - рекао је Рале.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Вип-тетка

08.05.2017 16:21

А мозда због љубавника или која мозе висе попит хахаха

ОДГОВОРИТЕ