Новак Мастерс у Мадриду започиње против домаћина!

Српски тенисер Новак Ђоковић играће у првом мечу Мастерса у Мадриду против бољег из дуела Томија Робреда и Николаса Алмагра, одлучено је жребом.  Новак Ђоковић није имао много среће на жребу за турнир у Мадриду, на којем ће бранити трофеј. Он би на путу до пехара могао да се надиграва са Монфисом, Нишикоријем, Надалом, а потом и Марејем у финалу.

Тенис 05.05.2017 | 21:00
Новак Мастерс у Мадриду започиње против домаћина!
Други рекет света започиње одбрану тутуле у шпанској престоници, а до потенцијалног полуфинала са Рафаелом Надалом очекују га не тако лаки противници.

У трећем колу највероватније га чека неко од француских играча, Гале Монфис или Жил Симон, а у том делу жреба су и Фелисијано Лопез и један квалификант.

Могући ривали у четвртфиналу су: Алберт Рамос-Вињолас, Дијего Шварцман, Жо-Вилфред Цонга и Кеи Нишикори.

У Надаловом делу жреба од носилаца налазе се Давид Гофан, Милош Раонић и Ник Кирјос.

У другој половини жреба, где се налази тренутни број један на АТП листи Енди Мареј, Британац је добио прилику да се у потенцијалном четвртфиналу реваншира Доминику Тиму за пораз на недавно завршеном турниру у Барселони, а у полуфиналу би могао да се надмеће са Станом Вавринком.

На овом турниру нећемо гледати Роџера Федерера који је одлучио пропустити и овај Мастерс како би се што боље спремио за Ролан Гарос.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар