Сораја мајсторише

Сораја Вучелић, осим што се по цео дан фотографише, Информеру показала да уме да кречи, укуцава ексере, али и да поправи усисивач.

Занимљивости 02.05.2017 | 10:27
Сораја мајсторише
Старлета Сораја Вучелић каже да није размажена богаташица каквом је многи доживљавају, већ да уме да засуче рукаве и сама ради "мушке послове".

На први поглед се чини да се по цео дан само фотографише, међутим ми смо се на лицу места уверили да зна да замени сијалицу, укуца ексер, али и поправи покоји мањи кућни апарат. Предрасуде је, каже, не дотичу:



"Углавном људи мисле да за све послове зовем мајстора, али није тако. Мени не треба мушкарац у кући. Тачније, не треба ми да би окачила на зид слику коју сам насликала или заменила прегорелу сијалицу. Уживам у својој самосталности, одувек сам волела да преузимам на себе све што могу", каже Сораја за Информер.



Сама чисти филтере на клима-уређају, зашрафљује гелендер у стану, научила је чак и да поправља усисивач, а тврди да уме да мајсторише и око кола:



"Па не треба ми мајстор за све! Трудим се да не тражим стручну помоћ ако баш није неопходно. Знам ја доста тога да радим и око аутомобила. Сама мењам гуме, уље, сипам течност за стакла... Па замисли да морам за све да трчкам код механичара. Мада се упрљам када мењам гуму, али ми чак и то добро стоји. Жена мора да буде самостална и способна", уверена је наша саговорница.



Сораја тврди да уме да ради и много теже послове од оних које нам је демонстрирала:



"Жао ми је што нисте били ту да сликате када сам реновирала своју кућу у Црној Гори. Буквално сам данима глетовала и кречила заједно са мајсторима. То је кућа на три спрата, па не бих сама стигла све, али бих умела."

За празнике бежим из града



Вучелићева каже да 1. мај углавном користи као изговор да би побегла из Београда и отпутовала:

"Током године сам доста посвећена свом приватном бизнису, тако да, као и сви радници, и ја за овај празник гледам да се одморим и отпутујем. Ако се баш деси да останем у Београду, обавезно организујем неко дружење са пријатељима."

Извор: Информер

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

фронтал

02.05.2017 14:17

Ако није само промоција ове спонзорусе,како је било само буљити тим радницима,то само они знају!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

02.05.2017 16:48

зртва болесних друствених односа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раја

10.06.2017 10:36

Сораја до јаја...није размазена богатасица...како би и могла бити?није наслиједила никакво богатство од предака,него зарадјује на један неморалан нацин..свака будала се мозе скинути и показати"ону"ствар..и није размазен,него"ударен мокром царапом"...тако се у народу казе..

ОДГОВОРИТЕ