Још чекам бољи живот

Певачица каже да она не живи лоше, али да јој је жао што међу Србима постоје велике разлике у стандарду.

Занимљивости 02.05.2017 | 10:04
Још чекам бољи живот
Певачица Ана Бекута Празник рада слави као део свог живота јер је са својих десет прстију и гласом постигла све у животу. Без обзира на то што је себи и својој породици омогућила пристојан живот, музичка звезда каже да јој је жао када види како се наш народ мучи, а криза никако да прође у нашој земљи.

Ана признаје и да је управо немаштина изнедрила једну од најгорих људских особина, а то је сујета.

Права асоцијација на овај празник за мене је време социјализма, у којем сам рођена, васпитавана и одрасла, логорске ватре, окупљање у просторијама Омладинског дома, приредбе које смо као КУД „Слога“ из Бање одржавали сваке суботе широм тромеђе између Црне Горе, Босне и Србије.

"Није сујета присутна само међу певачима, мислим да је то стање још горе међу лекарима и представницима медија. Моје искуство то говори. Лекари су можда заузели прво место. Кључни проблем је немаштина, што је криза у земљи већа, то су оговарања и подметања већа", каже Ана и открива да се она са тим стањем успешно изборила и у својој глави тако посложила коцкице да може мирно да спава.

"Пре неки дан сам рекла Милутину: „Ова земља каква је, таква је, волимо је јер је наша.“ Ја не губим наду да нам може бити боље. Стално се надам да ће нам од ове године бити боље и тако већ годинама. Још чекам боље године и бољи живот", истиче певачица и додаје:

"Желим то боље сутра због овог нашег народа, ја не могу да се жалим, мени је релативно ОК, али није добро да су толике разлике у друштву и толико раслојавање. То и рађа завист и мржњу."

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар