Видео: "Чудо од дјетета" у црно-бијелом!

Партизан је данас завршио трансфере четворице талентованих фудбалера од којих се очекује да у будућности буду носиоци новог тима црно-белих. Сва четворица стижу из ОФК Београда. "Испунио ми се сан, још да упознам Сашу Илића", каже Ђерлек.

Фудбал 28.04.2017 | 18:00
Видео: "Чудо од дјетета" у црно-бијелом!
Армин Ђерлек (15. јул 2000. године) је предњи везни, један од најталентованијих у својој генерацији репрезентативаца, крилни нападач Лазар Николић (1. август 1999. године), нападач Вукашин Јовковић (12. јануар 2001.) и нападач Никола Лакчевић (18. октобар 1999. године).

Ивица Илиев је представио Ђерлека, за кога кажу да је "чудо од детета".

"После много мука и дужег периода у којем смо покушавали да га доведемо, успели смо и поноасан сам. Да не стављам превелики терет на његова леђа, али морам да кажем реч је о једној изузетно талентованом играчу, једном од најталентованијих у последњој деценији. Све је сад на њему, имаће сву подршку, као и сви младићи у нашој омладинској школи. Ово је пут којим ћемо ићи - јачање наше базе - школе, која је срце и стуб клуба", рекао је спортски директор Партизана.

Професионални уговор је на три године, јер је тако по закону због Ђерлекових година.

"Испунио сам дечачки сан, дошао сам у највећи клуб у Србији. Даћу свој максимум и пробаћу да оправдам поверење", рекао је Ђерлек.

Један од његових идола је Саша Илић, са којим ће сад да сарађује. Наравно и Адем Љајић, који је родом из истог града као Ђерлек.

"Радујем се што ћу сад да упознам Салета", рекао је 17-годишњи фудбалер Партизана.

Уз штопера Страхињу Бошњака, као и нападача Ђорђа Јовановића, ова четворица нових играча, уз још неколицину која долазе из Омладинске школе, требало би да буду будућност Партизана у наредним годинама.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар