Очекују се саобраћајне гужве

Сви који крећу на првомајска путовања треба да очекују повећан број возила на путевима и веће саобраћајне гужве.

Босна и Херцеговина 28.04.2017 | 12:37
Очекују се саобраћајне гужве
Продужени викенд многи ће искористи како би слободно вријеме провели на Јадрану, а неки ће отићи и ван наших простора, док ће други стићи у Републику Српску и БиХ.

Због тога се на путевима према излетиштима и на граничним прелазима очекује и веће саобраћајне гужве.

Податке које граничне прелазе је најбоље користити да бисте избјегли дуго чекање у колонама на прелазак границе у босанскохерцеговачком ауто-мото клубу, кажу да се највеће гужве очекују на југу земље, посебно на граничним прелазима Дољани и Бијача.

"Због тога подсјећамо возаче да осим ова два прелаза могу користити и Габела Поље, Црвени Грм или Орах – казали су Фактору у БИХАМК-у.

Свима који путују у дубровачку регију савјетују да користе граничне прелазе Чепикуће и Иваница.

- Такође, појачана фреквенција возила очекује се и на граничним прелазима Градишка, Брод, Изачић, Велика Кладуша, Орашје и Рача. Све оне који путују у иностранство подсјећамо да провјере важност докумената неопходних за прелазак границе (зелени картон, саобраћајну и возачку дозволу, као и пасош) – истичу из БИХАМК-а.

Подсјећају све возаче који путују у Хрватску да је за улазак у ову земљу обавезно посједовање пасоша, док у Србију и Црну Гору одрасли могу ући са личном картом, а дјеца морају имати пасош. 

(БН/фактор)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бравце

28.04.2017 10:58

Све се нема а дими се на све стране, тако и треба.

ОДГОВОРИТЕ