Серена Вилијамс случајно објавила да је трудна

Америчка тенисерка Серена Вилијамс открила је данас да је случајно објавила да је трудна, пошто је грешком поставила фотографију на друштвеној мрежи „Снепчет“.

Забава 26.04.2017 | 16:31
Серена Вилијамс случајно објавила да је трудна
Прва тенисерка света је 19. априла поставила своју фотографију у жутом једноделном купаћем костиму, на којој се види труднички стомак, уз поруку: „20 недеља“.

Она је одмах обрисала фотографију, али је њен представник за медије наког тога потврдио вест о трудноћи.

Вилијамсова (35) је открила да се сваке недеље сликала, како би пратила ток трудноће.

Серена Вилијамс би требало да се породи на јесен, а сигурно до краја сезоне неће играти.

„Сигурно планирам да се вратим на терен. Још нисам завршила“, рекла је и додала да јој је велика инспирација њена годину дана старија сестра Венус.

„Ако она још игра, знам да и ја могу да играм. То што ћу бити мајка, то је нови део мог живота. Моја беба ће бити у ложи поред терена и навијати за мене“, наводи славна тенисерка.
„Чувала сам их и била сам добра у томе, али сам једном погрешила“, признаје тенисерка, а преносе амерички медији.

Вилијамсова је навела да је у јануару сазнала да је трудна, два дана пре почетка првог гренд слем турнира у сезони Аустралијан опена. У финалу је победила старију сестру Венус и са 23 гренд слем трофеја постала рекордерка Опен ере. 

„Није било лако. Слушате приче о женама у трудноћи да имају мучнине, да осећају умор, да су под стресом. Морала сам да сакупим сву ту енергију, и како кажу, 'да је ставим у кесу и бацим'. Трудна или не, нико то није знао, била сам фаворит за освајање турнира. Кад год играм од мене се очекује трофеј. Ако не освојим титулу, то је заправо много већа вест", навела је она.

Она се у децембру верила са суоснивачем друштвене мреже Редит Алексисом Оханијаном.

РТС
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Рики

17.05.2017 10:45

Бас ми је дрqго сад могу мирно спавати

ОДГОВОРИТЕ