Рајевац до клупе Тајланда прије Рајкарда и Дунге!

Српски тренер Милован Рајевац именован је за новог селектора фудбалске репрезентације Тајланда.  Милован Рајевац има нови посао и плату од 55. 000 евра месечено - победио је Дунгу и Рајкарда!

Фудбал 26.04.2017 | 16:30
Рајевац до клупе Тајланда прије Рајкарда и Дунге!
Рајевац је победио у конкурсу који је трајао месец дана, а предност је добио испред легендарних Карлоса Дунге и Франка Рајкарда.

Он је наследио Кјатисука Сенамуанга који је поднео оставку прошлог месеца после само једног бода у седам утакмица у азијским квалификацијама за Светско првенство у Русији.

Рајевац има искуство рада са националним тимовима, до прошлог октобра био је селектор Алжира, а раније и Катара и Гане, чију селекцију је предводио до четвртфинала Светског првенства у Јужној Африци 2010.

На клупској сцени радио је као тренер чачанског Борца, ужичке Слободе, Војводине, Ал Ахлија и Рудара из Велења.

Милован Рајевац се враћа на велику сцену! Искусни српски стручњак, који је предводио Гану на Мундијалу у Јужној Африци 2010.године, именован је за новог селектора Тајланда, званично је објавио фудбалски савез те азијске земље.

После серије пораза у тамошњим квалификацијама место селектора је напустио велики љубимац навијача Киатсук Сенамуанг који је у седам такмичарских мечева освојио само један бод.

Како преносе тамошњи медији искусни српски стручњак Милован Рајевац победио је у конкуренцији легендарног Бразилца Карлоса Дунге и некадашњег тренера Барселоне Франка Рајкарда. Они су имали велике финансијске апетите. Рајевац ће према појединим информацијама имати месечну плату од 55.000 евра.

„Савез је готово месец дана радио на томе да изабере најбољег тренера за клупу Тајланда. Изабран је Милован Рајевац због његове филозофије и стручности“, стоји у саопштењу ФС Тајланда.

Последњи ангажман Рајевац је имао у Алжиру, где је такође био селектор. Међутим, напустио је функцију после свађе са звездама те афричке селекције.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар