Дукати се радује Европи - враћа ли се Лоренцо стару форму?

“Радујем се Херезу, а надам и подијуму на Ле Ману”, обећања су троструког шампиона краљевске класе.

Остали спортови 27.04.2017 | 16:45
Дукати се радује Европи - враћа ли се Лоренцо стару форму?
Било би забавно када би Хорхе Лоренцо повратио пољуљани углед Мото ГП "ванземаљца". После напуштања Јамахе њему у Дукатију просто није ишло. Прича вероватно има чудан призвук када се зна да је реч о троструком шампиону у краљевској класи. Све ипак није без основа ако се зна да Лоренцове партије на “доместичију” у поређењу са “М1” мотоциклом Јамахе делују као излазак Мото 2 тркача на писту премијум мотоциклистичке серије. Уходавање је преспоро и превише трапаво.

“Јесте лоше, али је важно је да се осећам много удобније и природније на мотоциклу. Чак ни на Јамахином мотору, Тексас није био једна од мојих најомиљенијих стаза”, рекао је Лоренцо и изразио наду да ће се он и “доместичи” коначно сродити у Европи.

“Да, па наравно да се надам добром резултату у Херезу пред мојим навијачима. Једва чекам и Ле Ман, то је једна од мојих најомиљених стаза. Можда тамо освојим и свој први подијум у овој сезони”, закључио је Хорхе Лоренцо кога као да заборављају и медији у светлу нових борби у трију, Роси, Вињалес и Маркез…

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар