Игор Црнадак данас у Бриселу

Министар спољних послова Босне и Херцеговине Игор Црнадак судјеловаће данас у Бриселу на отварању међународне конференције о холокаусту под називом “Недовршена правда: реституција и сјећање“.

Босна и Херцеговина 26.04.2017 | 10:02
Игор Црнадак данас у Бриселу
На отварању конференције у Европском парламенту обратиће се и предсједник тог парламента Антонио Тајани.

Конференција има за циљ да се разговара о поврату имовине из периода холокауста у 47 земаља које су усвојиле Декларацију из Терезина из 2009. године, с посебним нагласком на тренутно стање поврата након холокауста, најбоље примјере рјешавања овог проблема и начине на које би Европска унија могла да подстакне овај процес.

Након завршетка конференције, шеф бх. дипломатије имаће састанак с предсједником Европског парламента Антониом Тајанијем, најављено је из Министарства иностраних послова БиХ.

(Агенције)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

БОБА

26.04.2017 08:17

ДОДИКУ КАО НЕ СМЕТА КАКО ВУЧИЋ СЕ САСТАЈЕ СА СТРАНИМ ДИПЛОМАТАМА А СМЕТА МУ МЛАД ЧОВЈЕК КОИ ГОВОРИ ЕНГЛЕСКИ ПЕРФЕКТНО КОИ ОН НИКАД НЕ ЋЕ НАУЧИТИ ШАТРОВАЧКИ ЈЕ ЗА ЊЕГА ЈЕДИНИ ЈЕЗИК ТАКО СЕ НЕ ПОНАША НИ ЈЕДАН ДРЖАВНИК У ВЕЛИКОМ СМО ПРОБЛЕМУ КО НЕ ВИДИ НЕ МОРА ТЕШКО ЊЕМУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

26.04.2017 15:55

Не знамо ми јос какав је његов енглески.Јос није полагао код З.Цвијановиц тај испит.Бице теско.

Name

Шта је Бтисел замислио

26.04.2017 08:21

Питај Бриселовце шта су замислили са НОВОМАТИЦОМ? До када ће у БиХ прати новац,а ако се зна до када ће прати новац до тада ће владати њихове слуге перачи Додик,Бакир,Човић! Грађани то морају знати да не излазе на изборе џабе кад се зна побједник,ако Новоматиц мисли прати новац још десетак година то значи да не требају избори десетак година,да не бацамо паре без везе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ивица

26.04.2017 13:26

Добар је овај министар, да га нема требало би га измислити

ОДГОВОРИТЕ
Name

добар је,добар

26.04.2017 15:54

Пуно путује,а "индеx корисности" тих путовања је ,углавном,нула.