Принтезис: Ефес? Ми смо бољи и заслужујемо Ф4!

Легенда пирејских црвено-белих верује да Олимпијакос заслужује место на завршном турниру.

Кошарка 26.04.2017 | 10:15
Принтезис: Ефес? Ми смо бољи и заслужујемо Ф4!
Нису успели кошаркаши Олимпијакоса у потпуности да искористе предност домаћег терена на почетку четвртфинала Евролиге, због чега је Ефес у Истанбул отпутовао с једним, великом брејком.

Ипак, ако Јоргоса Принтезиса питате ко би требало да оде на завршни турнир, његово мишљење је логично. Али, легенда грчког шампиона верује да је Олимпијакос далеко бољи тим од Ефеса.

„Овде имате цео низ утакмица, небитно је ко је противник. И те утакмице су јако тешке. Теоретски, у предности сте када прве две утакмице одиграте на свом терену. Али, права предност је када имате пету утакмицу на свом терену. Јако је тешко добити две утакмице заредом када играте у два дана оба пута. Ето, десили су се неки ситни детаљи који су пресудили у другом мечу, али знам да ћемо бити бољи“, каже Принтезис.

Човек пресуде у многим великим и битним утакмицама верује да би Олимпијакосу било тешко све и да је у Истанбул отишла с две победе вишка.

„У сваком случају морали бисмо да идемо на победу. Ефес има добру екипу и одлично се сналази код куће. Али, генерално гледано, ми смо бољи и заслужујемо пролаз даље. С тим што сад то морамо да покажемо на терену. Причом се не постиже много, зато морамо много да радимо“.

Трећа утакмица четвртфинала Евролиге игра се у среду од 18.30. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар