Вучелић: Терзићу, гдје си се ти то препознао?!

Први човек Партизана Милорад Вучелић одговорио је спортском директору Црвене звезде Звездану Терзићу истичући да није спомињао Црвену звезду.

Фудбал 25.04.2017 | 11:00
Вучелић: Терзићу, гдје си се ти то препознао?!
Нова бура у српском фудбалу траје од прошлог викенда и окршаја Партизана и Војводине, односно Напретка и Звезде у Крушевцу.

"Нико од нас није споменуо Звезду и стварно не знам како су се препознали. Та реченица о пуштању Звезде није стигла из Партизана, нити је било некаквих оптужби, то је нешто што је пред много сведока у ложи нашег стадиона рекао човек из Војводине. Прича о пуштању је стигла од Новосађана, а зашто то говоре, да ли из љубави или из неког другог разлога уопште није важно. Стварно не знам како се он препознао у некој мојој изјави кад Звезду нисам поменуо, вероватно је у питању немирна савест", рекао је Вучелић за Вечерње Новости.

Прича о томе да се у Звезди 'добро сећају' Партизанових шест титула у периоду од 2008. до 2014. године није наишла на значајнију реакцију Вучелића.

"Нећу да трошим речи на такве приче јер је господин Терзић показао својим изјавама да се ни неких свежијих догађаја не сећа најбоље. Видим да помиње судијске грешке, а ништа од тога није поменуто непосредно после утакмице. Морам да кажем да су сви Звездаши са којима сам од тада био у контакту честитали и рекли да је победа Партизана била чиста као суза"..

Спортски директор црвено-белих сматра и да би у последњем дербију, у ком је Партизан славио 3:1, све било другачије да је Леонардо добио црвени картон због ударања Абрахама Фримпонга.

"Ако би могао Терзић да се врати само мало уназад схватио би шта се дешавало у дербију пре тог који спомиње. Значајне реакције из нашег клуба није било осим што смо констатовали материјалну повреду правила, а то су сви видели. А после дербија у којем је Звезда онако убедљиво поражена беспредметно је причати о утицају судија на резултат", сматра први човек клуба из Хумске и додаје:

"Поновићу да ни у једној изјави нисам помињао Звезду, нити сам било шта говорио о намештању. То што је мој субјективни осећај да Звезда неће изгубити ниједан бод до краја сезоне је потпуно друга прича. То што се Терзић препознао у неком другом контексту говори о њему, ја се у таквим изјавама не бих препознао", закључио је Вучелић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар