Вињалес: Не знам како је кренуло по злу...

. . . али са Маркезом борба тек следи! Нову звезду Мовистар Јамахе пад и лош старт су спречили да на Остину дође до статуса ванземаљца. Он после свега поручује да ће његов и Маркезов рат тек почети.

Остали спортови 27.04.2017 | 17:45
Вињалес: Не знам како је кренуло по злу...
Како се постаје” Мото ГП ванземаљац”? Па, победама а Маверик Вињалес их има две након којих се десио пад на Остину. Тако је Шпанац остао без првог места у генералном пласману. Преузео га је Валентино Роси. Не, није Вињалесу због тога није жао, нити кука зато што је пао. Изгледа да њега копка нешто друго, односно чињеница да је Марк Маркез победио.

“Стварно не знам тачно шта се десило. Све смо ми проверили, чак сам ишао и мало спорије него тог јутра. Али, такве ствари се једноставно дешавају”, рекао је Вињалес и значајно погледао ка боксу Репсол Хонде. Тамо обитава Марк Маркез, петоструки победник ВН Америке.

“Исто се то десило Марку Маркезу у Аргентини. Сада се ипак фокусирамо на Херез. На неки начин сам срећан, јер сам знао да ће морати да дође један тежак викенд. Сада је дошао и све је то иза мене. Борба са Маркезом ће тек бити”, констатовао је Вињалес на чију карту је заиграла Мовистар Јамаха и није погрешила. Он је доказано сјајан такмичар са спортском будућношћу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар