Видео: Партизан - Војводина... Бјесни рат!

Вучелић: Неко би рекао да су се Звезда и Војводина већ договарали! Војводина: Цео снимак је фалсификат и превара! Не смирује се тензија после дуела у Хумској!

Фудбал 24.04.2017 | 17:00
Видео: Партизан - Војводина... Бјесни рат!
Рат на релацији Хумска–Нови Сад и даље траје. И сваким даном добија на интензитету. Партизан и Војводина ће у среду играти први полуфинални меч Купа Србије, али он је тренутно у сенци немилих дешавања са стадиона Партизана који су за последицу имали бљутаво треће полувреме.

Изиритирани повицима са трибина, челници Војводине су напустили стадиону Хумској у 69. минуту. Појавио се и снимак на којем један од одговорних у Војводини наводно претиљудима из Партизана да ће због спорних стихова („Пола Мађар, пола усташа“) пустити Црвену звезду.

Довољно да реагује први човек Партизана Милорад Вучелић.

„После овакве изјаве неко би рекао да су се Војводина и Звезда раније договарали. Разумео бих револт на скандирање и да у тренутку беса неко опсује. Али посегунти за таквом реакцијом, то само говори о стању у нашем фудбалу. Нисам видео ко је то рекао, али таква изјава је показатељ да успех не зависи само од позиције на табели, од снаге тимова и оног што показују на терену, већ онога што је договор међу управама клубова. И судијска грешка може да се види, али договор не може“, рекао је за Информер Милорад Вучелић.

Он очекује да надлежни органи ФСС сами покрену истрагу због наводних изјава челника Војводине.

„Сви органи би морали да реагују. Ми смо фокусирани на терен, а ово је нешто сасвим друго. Можда ово није претња, можда је ово констатација да су се такве ствари дешавале у прошлости. Упозодравам да је то стање видљиво. Најгоре од свега је кад неки клубови изађу на евросцену, па не знају како је играти такмичарске мечеве“, додао је Вучелић.

Међутим, из Војводине су експрено реплицирали. Председник новосадског клуба Драгослав Вуковић рекао је да су поједини људи из спортског сектора Партизана јавности подметнули фалсификат. Тачније, да снимак који је објављен није веродостојан.

„То је чист фалсификат. Превара над преварама. Пустио сам снимак 15 пута и само сам чуо хорско певање срамне песме 'пола Мађар, пола усташа'. Све ми делује као као подметање и режија њиховог спортског директора, не знам како се тачно зове“, рекао је за Журнал Драгослав Вуковић.

О наводним речима да ће пустити Црвену звезду.

„Хајте, молим вас. Неозбиљно је да причамо на ту тему. Војводини, нашим фудбалерима и тренерима, није битно ко је на супротној страни. Звезда, Партизан, Раднички, Младост, Борац. Сви су исти, хоћемо да победимо“, додао је Вуковић.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар