Мистериозна болест, Кер не може да хода!

Голден Стејт забринут је због стања тренера Стива Кера, који ће пропустити преосталу серију са Портландом, због како преносе амерички медији непознате болести.

Кошарка 24.04.2017 | 12:45
Мистериозна болест, Кер не може да хода!
“Мерцурy неwс“ извештавају да доктори немају објашњење за стање Кера, па га за сада објашњавају једноставно као “болест“, јер друге дијагнозе нема.

Стив је пропустио трећу утакмицу прве рунде плеј-офа НБА против Портланда, коју су Вориорси добили са 119:113, а велике су шансе да Кер пропусти остатак серије.

“Према извору, најгора ствар код Кера је што осећа несносан бол и једва да може да шета. Најстрашнији је што је то био осећај, који раније није осећао. Вориорси још не знају шта се дешава, па морају да кажу “болест“, зато што још нема одговора. Према људима блиским њему, Кер се није осећао добро током серије са Портландом, а после је бол постао неподношљив. Не зна се да ли овај проблем има везе са добро познатом претходном болешћу тренера Стива Кера“, наводи се у опису “Мерцурy неwс“.

Подсећамо Кер је пропустио већи део сезоне 2015/2016, због проблемима са доњим делом леђа. Стив је подлегао хирушкој интервенцији, али ствари су се искомпликовале, па је један од најбољих тренера лиге, одсуствовао више него што је било планирано.

Такође, Кер је тада осећао јак бол у леђима и готово да није могао да хода, нешто слично му се дешава и сада, али званичних потврда још нема.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар