Фед куп: Српске тенисерке разочаране, селекторка их хвали!

"Девојке су желеле, али. . . "

Тенис 23.04.2017 | 09:15
Фед куп: Српске тенисерке разочаране, селекторка их хвали!
Пораз боли, али треба што пре дићи главе!

Селектор Фед куп репрезентације Татјана Јечменица-Јевтић похвалила је српске тенисерке, које нису криле разочарање после данашњих неуспеха у мечевима против Аустралије.

"Не могу да кажем да сам незадовољна јер је Аустралија фаворит. Влада разочарање код обе наше тенисерке. Девојке су желеле, одлично су се бориле", рекла је Јечменица-Јевтић после првог дана у Зрењанину.

Аустралија је повела са 2:0 против Србије у баражу за попуну Светске групе два Фед купа, пошто је Александра Крунић поражена од Ешли Барт, а Ивана Јоровић од Дарије Гаврилове.

Ивана Јоровић је рекла да су је грешке скупо коштале.

"Грешке су ме скупо коштале, а играла сам против искусне девојке. Имала сам позитивну трему, очекивала сам да ћу дати максимум, али једноставно, противница је играла добро и много је искуснија од мене. Надам се да ћу следећи пут оставити бољи утисак", рекла је она.

Јоровићева је навела да јој мечеви попут овог у Фед купу много значе за искуство.

Александра Крунић је рекла да је дана све од себе у првом мечу.

"Дала сам све од себе, али нажалост није било довољно, Ешли је играла добар тенис, нисам имала решење. Најбитније је да будем што свежија, да се што више одморим пред други меч јер ми је распоред отежан. Даћу све од себе и видећемо да ли ће то бити довољно", рекла је Александра Крунић.

Крунићева би у недељу требало да игра против Гаврилове, а Јоровићева против Барти.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар