Мото ГП: Росијев обрачун код Остин корала!

“Са стазом у Тексасу имам неизмирене рачуне, поравнаћу их”, одлучан је Валентино Роси.

Остали спортови 21.04.2017 | 08:15
Мото ГП: Росијев обрачун код Остин корала!
Вратио се Валентино Роси у Тексас, вратио да намири старе рачуне. И, није да се замерио са Марком Маркезом, или традиционалним непријатељем Хорхеом Лоренцом, већ са пистом у Тексасу која га је стилу родеа збацила са Јамахине машине. Не, тај дуг Доктор мора да наплати.

“Баш ми је драго што долазим у Тексас, јер заиста 'волим'Остин. Прве две трке сезоне су прошле добро. Сада се надам побољшању перформанси на слободним тренинзима. Имамо ми много посла да урадимо, али је дошао час да верујем мотору и тиму. Стаза у Тексасу је веома тешка, али волим да возим на њој”, рекао је Валентино Роси, а онда је заказао обрачун са тексашком пистом. Измириће рачуне, па куд пукло да пукло.

“ Јесте, имам ја неизмирене рачуне са овом стазом, јер сам прошле године током јутарњег загревања направио велики корак за добру трку. Онда сам нажалост направио грешку… Ове године ћу покушати да извезем добру трку. Свиђа ми се атмосфера на америчким стазама. Сваки пут када дођем овде се осећам веома срећно” констатовао је Доктор и пробудио ВР46 арјмију навијача. Они од њега не траже, они знају да ће Валентино летети на стази у Остину.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар