Маса узвраћа Верстапену, који се грдно извињава због вријеђања Бразилаца!

„Пази шта причаш, пошто те чека и Велика награда Бразила крајем године! Требало би да возиш тамо“, поручио је Филипе Маса, Верстапену који покушава да се искупи зато што је поред Масе увредио и целу бразилску нацију.

Остали спортови 19.04.2017 | 14:45
Маса узвраћа Верстапену, који се грдно извињава због вријеђања Бразилаца!
Макс Верстапен је у изјави на ВН Бахреина реаговао незрело када се због Филипе Масе, возача Вилијамс Мерцедеса замерио целој бразилској нацији. Он је био јако љут зато што му је Бразилац упропастио припрему за брзи круг у квалификацијама када је спортског супарника у негативном контексту поистоветио са националном припадношћу.

„Па, он је Бразилац, тако да немамо о чему да дискутујемо“, речи су Холанђанина које су изазвале лавину негативних коментара на његов рачун.

Са свешћу да је учинио нешто веома лоше, Верстапен је покушао да исправи првобитну, у афекту дату изјаву.

„Осећам да треба да разјасним неке ствари, односно примедбе на моју изјаву дату након квалификација. Као страствени тркач, био сам веома разочаран . Моја емотивна реакција је извучена из контекста. Никако нисам хтео да увредим народ Бразила, они су увек били јако добри према мени. Они су ме увек поштовали, и зато желим да моје извињење чују сви Бразилци“, рекао је покајнички Верстапен, а колико је цела ствар послата предимензионирана говори и изјава, односно савет који је Филипе Маса послао Холађанину нешто пре његовог извињњења.

„Није знао о чему он прича, јер нисам урадио ништа што би њему могло да засмета. Можда је желео да нађе разлог зашто га је победио тимски колега? Био му је потребан неко кога би окривио. Онда сам му рекао да се иста ствар се десила између Ника Хулкенберга и мене. Да ли је тада видео да се ико жалио“, запитао се Филипе Маса, а онада је прешао на директан обрачун са Верстапеном.

„Пази шта причаш, пошто те чека и Велика награда Бразила крајем године! Требало би да возиш тамо. Зато баш пази шта причаш. Без сумње, Верстапен није ни требало уопште да помиње Бразилце, ако генерално не зна о чему прича", закључио је претећим тоном Филипе Маса.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар