"Тренер признао да је погрешио с Бобаном"!

"Он ће играти следеће сезоне", каже менаџер српског центра.

Кошарка 18.04.2017 | 18:15
"Тренер признао да је погрешио с Бобаном"!
После сезоне проведене на клупи, Бобан Марјановић добио је шансу у последњих пет утакмица Детроита и доказао да заслужује минутажу у Пистонсима.

Српски центар завршио је такмичарску годину одличним партијама у априлу, током којег је на четири утакмице остварио "дабл-дабл" просек од 16,3 поена и 10 скокова за 23,3 минута.

Марјановићев менаџер Миодраг Ражнатовић рекао је у понедељак, гостујући на телевизији Пинк, да је разговарао са Стеном Ван Гандијем и да му је тренер Пистонса рекао да је Марјановић требало више да игра.

"Бобан је био жртва НБА политике, где они на почетку сезоне одреде ко ће колико да игра, колико минута ће да добије и њему је било предвиђено да не игра ове године, а да игра следеће. На сваком тренингу он је 'демолирао' противнике, да искористим тај ружан израз, и било је очигледно да је бољи, али тренер се држао договора од пре сезоне", рекао је Ражнатовић.

"Кад су испали из трке за плеј-оф, односно кад су остали без могућности да у њему учествују, тренер му је дао могућност да игра у последњих пет утакмица. Играо је феноменално, тренер је рекао да се огрешио о њега, а ми смо сви одговорили: 'Нице' (лепо)...", иронично је застао менаџер, па додао:

"Ипак, Бобан ће играти следеће године".

Марјановић је у својој другој НБА сезони просечно на паркету проводио по 8,4 минута.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар