Ражнатовић: Гудурић и Јовић нису промијенили клуб!

Менаџер играча Црвене звезде Марка Гудурића и Стефана Јовића Миодраг Ражнатовић истакао је да су нетачне спекулације да су већ договорили трансфере у Шпанију.

Кошарка 18.04.2017 | 16:15
Ражнатовић: Гудурић и Јовић нису промијенили клуб!
Протеклих недеља се у медијима писало да ће Гудурић следеће сезоне играти за Реал Мадрид, а Јовић за Барселону, а те приче је подгревало његово одсуство са терена у финишу Евролиге и АБА лиге.

"Информације на дан финала са Цедевитом су биле злонамерне. Еврпско тржиште је тако да у априлу можда пет одсто играча зна где ће играти следеће сезоне. Тако да те информације да Гудурић иде у Реал, а Лазић у Барсу нису тачне. Нико о томе није разговарао, али нема дилеме да су играчи Звезде после ове сезоне изузетно тражени. Не само њих двојица, него и остали. Да ли ће и ко ће остати знаће се за два, два и по месеца", рекао је Ражнатовић гостујући на телевизији Пинк.

Ражнатовић је навео и да ће бивши центар Звезде Бобан Марјановић следеће сезоне коначно добити праву шансу у Детроит Пистонсима, те да се нада позиву у репрезентацију.

"Марјановић је био жртва НБА политике где екипа пре сваке сезоне одреди ко ће да игра и колико минутажу ће да има, а он је био предвиђен за следећу. Он је на сваком тренингу, да искористим тај ружан израз, "демолирао" ривале, био је очигледно бољи, али тренер се држао договора из предсезоне. Кад су изгубили шансе за плеј-оф добио је шансу, тренер је рекао да се огрешио, а ми смо рекли "нице" (лепо). Он ће играти следеће сезоне, и оно што је најважније нема проблема којих је имао прошле године, има трогодишњи уговор и једва чека да се прикључи репрезентацији. Жели да игра на ЕП, клуб је сагласан, наравно ако га селектор позове", закључио је Ражнатовић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар