Рајконен: Резултати су само питање времена!

Ледени Финац се подигао из летаргије коју су изазвале изјаловљене такмичарске наде у 2016. години.

Остали спортови 05.04.2017 | 08:45
Рајконен: Резултати су само питање времена!
Возач Ферарија, Кими Рајконен је коначно пустио низ воду песимизам из 2016. године. Ледени Финац сматра да су почетни резултати његовог тимског колеге, Себастијана Фетелаплод успешнеих припрема целе екипе, па да су с тим у вези и његове добре партије у Ферарију загарантоване.

„Због извесних унутрашњих реорганизација очигледно је да је потребно нешто више времена да се пронађу прави начини за што боље функционисање. Већ неко време радимо на прави начин, али резултати упркос томе нису стизали. Надам се да ће ове године мукотрпан рад уродити плодом, јер се некада једноставно дешава да помаци не дају резултате“, рекао јеКими Рајконен оптерећен прошлим дешавањима, али се на крају тргао и оценио како себе поново може да сврста у ред довољно конкурентних возача на стази.

„Сада верујем да смо учинили ставари које ће цео тим потерати унапред. Мислим да нема разлога за песимизам, и да су моји резултати са оваквим радом доносе само једно питање. Знајте, само је питање часа када ћу због свега имати задовољавајући резултат на стази“, изјавио је после дужег песимистичног периода, Кими Рајконен.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар